Htc – android – poza contact – bleah

htc-android-mottoSi asta pentru ca mi-au trebuit 4 resetari ale telefonului la factory defaults ca sa inteleg cum dracului trebuie sa fac ca sa-mi apara ok imaginea de la contacte. Caci altfel aparea intr-o rezolutie foarte, foarte mica si nu intelegeam nimica din ea.

Pai sa va spun cum este. Telefoanele de la htc cu android, cel putin desire Z, vin de noi cu doua aplicatii pentru facebook. Si anume: Facebook for HTC Sense (care e aplicatia dezvoltata de htc si o gasesti doar pe htc) si Facebook for Android, aplicatie dezvoltata chiar de facebook am impresia si care se gaseste pe orice telefon cu android.


Duma care este?!?! Este ca daca folosesti Facebook for Android pentru sincronizarea contactelor, atunci ai si poza de la fiecare contact de rezolutie mica si apare foarte blurata. Daca folosesti Facebook for HTC Sense pentru aceiasi sincronizare a contactelor din facebook cu cele din agenda… atunci ai o imagine cristal a contactelor.

Asa ca….primul lucru pe care trebuie sa-l faci cand ai un nou telefon de la HTC cu android, este sa-ti pui contactele, apoi sa te folosesti de Facebook for HTC Sense pentru sincronizarea contactelor si abia apoi sa te folosesti de aplicatia Facebook for Android pentru a te da pe facebook.

Sper sa gasiti repede aceasta informatie si sa nu umblati ca mine cu orele, hai-hui pe forumuri dubioase.


airmaxauslauf airmaxauslauf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 Jonathan Cooper Jersey