Reinnoirea permisului de conducere expirat 2018

Reinnoirea permisului de conducere expirat in februarie 2018 a decurs asa:

– am cautat pe google o unitate medicala autorizata pentru a elibera fisa medicala necesara la depunearea actelor. I-am gasit pe cei de la Standard Med. Am sunat sa-mi fac programare. Am gasit loc in aceiasi zi. La ei a durat aproximativ 30-45 de minute. M-au pus sa dau o declaratie pe propria raspundere ca nu sufar de o serie de afectiuni cronice. Am trecut prin fata mai multor doctori. Nu a durat mai mult de cateva minute la fiecare si am plecat de acolo cu fisa medicala in original si m-a costat 125 lei.

– a doua zi la ora 9:30 m-am prezentat la serviciul Permise Auto din Pipera. Am luat bon de ordine (33 de persoane in fata mea). Cam pe la 10:30 mi-a venit randul.

– la ghiseu: am dat buletinul in original si o copie a lui. Fisa medicala in original. Nu au solicitat copie la ea. Permisul de conducere vechi. Am platit 68 de lei. Mi-au facut o poza. NU a fost nevoie de adeverita de la medicul de familie. M-au intrebat daca vreau permisul prin posta sau sa-l ridic personal. Am ales sa-l ridic personal. Mi-au spus ca pot face asta dupa ora 12:00 in aceiasi zi, de la alt ghiseu.

– am baut o cafea si la ora 12:00 eram la ghiseul indicat. La eliberarea permisului nu a existat bon de ordine. Primul venit, primul servit. La 12:30 plecam fericit cu noul permis de conducere, valabil si el 10 ani.

In concluzie: aproximativ 200 de lei si jumatate de zi pentru reinnoirea permisului de conducere in februarie 2018.

poza permis de conducere
poza permis de conducere