Reflexie despre televiziuni

televizor_realitateAm vazut ieri, pe 1 decembrie, de ziua nationala, o gramada de lucruri misto la mai multe televiuni, despre diverse si diversi din tara asta. Lucruri misto, civilizate, oameni frumosi, cu initiativa, care fac lucruri diverse si frumoase, care aduc plus valoare in jurul lor. Chiar mi-a placut mult ce am vazut si mi-a dat asa….o stare de bine.

Si nu pot sa nu ma gandesc: de ce mama dracului nu dau asta in fiecare zi?!?! Pentru ca ce am vazut de 1 decembrie este diametral opus cu ce este de regula la televizor in fiecare zi: toate nulitatile acestei tari, toata pleava lasata in urma de istoria acestui neam, toate porcarille si mizeriile sunt pe sticla.

Ma rog, poate argumentul ca televiziunile sunt o afacere sa scuze proastele lor productii pentru niste clienti/telespectatori prosti. Insa daca televiziunile isi doresc un public mai bun, mai selectiv, mai valoros, sunt obligate sa faca tot ce pot ca sa ajute la transformarea acestuia.

In acest moment, televiziunile in romania sunt ca tigancile de vand seminte si sunt vedetele acelui colt de strada, insa nu se gandesc si ele sa diversifice oferta, sa vanda si alune sau fistic. Sa se deschida si catre alta categorie de clienti, sa o creasca si sa aiba grija de ea. Sa transforme macar o mica parte din telespectatorii slabi si prosti din ziua de azi, in niste clienti responsabili si valorosi de maine. Niste nenorocite!


michaelhandtasche michaelhandtasche

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 Jonathan Cooper Jersey