Duminica cu adblock si zoso

arhi_adblock_noDespre adblock. Oricum nu am mai scris de mult pe blog, asa ca imi fac de treaba.
Cum statea eu linistit duminica seara si ma relaxam citind bloguri la relanti, ajung si pe arhiblog.ro. Site fine, ok, cu tot ce trebuie. Mai putin reclame. Pe care eu de regula nu vreau sa le vad. Mah, da’ la arhi erau. Se ridica ochii in dreapta sus, cand ce vad? Iconita de adblock verde. “Poate am dat drumul la reclame altadata pe acest site si nu-mi aduc aminte” imi zic. “Nu face nimica, dreapta click si block on this website”. As! Nu merge. Mesajul il gasiti in prima imagine a postului.

Asta e un pic de cautat, ca si asa nu am ce face. Descopar ca lista de reclame romanesti este intretinuta de zoso. Nici la el pe site nu merge sa opresc reclamele cu aceasta extensie.

Ma sa fie….deci omul opereaza lista de reclame permise de extensie….le lasa pe cele de pe unele site-uri si le blocheaza la altii. Cool.

Hai seara faina!

zoso_adblock_no
lista_adblock_filtre cgdamenoutlet cgdamenoutlet

3 comments

 1. Fritz says:

  Eu nu vad reclama la multipad pe site-ul lui Zoso.
  Si daca te uiti, pozele cu reclame la arhi sunt exact asta, poze din galerie, dar cu reclame.

  In general blocarea se face pe un regexp gen ^ad*.*.ro sau cine stie ce alta complexitate. Dar sa blochezi poza_13_14.gif e cam greu, pentru ca daca ii schimba numele in poza 13_15.gif nu mai e blocata.

 2. Da man. Am vazut ca reclama de la arhi este o poza din galerie.
  Pana la urma pe mine ma enerveaza mesajul ala de la plugin: “Sorry, Adblock is disabled on this page by one of your filter lists.”
  Adica si daca era enable reclama tot aparea. Ok, e site-ul omului, face ce vrea. Tocmai pentru asta nu trebuia sa puna zoso probabil acolo in lista vietii de la plugin ca pe zoso.ro si arhiblog.ro filtrul sa fie disable. E chestie de obraz zic.
  Plm, poate sunt eu prost si ma insel.

 3. bogdans says:

  Enervat de un pop-up de la emag care aparea pe zoso.ro de fiecare data m-am uitat mai bine la setarile din adblock si da, daca esti abonat la lista pentru romania adblockul e disabled pe site-ul lui. Magar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 Jonathan Cooper Jersey