Dilema micului dejun

aditivi-alimentari-toxici-e-uriPrintr-o combinatie fericita a astrelor, azi intru la serviciu la 14:00.
Asta inseamna ca m-am trezit mai tarziu si am avut timp berechet pentru toate micile placeri ale vietii. Un dus prelungit, o cafeluta, micul dejun.

Mic dejun ce trebuia cumparat, desigur, asa cum este situatia intr-o familie tanara si ocupata din vremurile noastre.

Ma imbrac si cobor la un magazin Mega Image de la parterul unui bloc de vis-a-vis. Iau o paine si cafea (pentru ca se terminase) si incep sa caut lucruri pentru micul dejun. In capul meu chestii usoare si rapide, fara complicatii gen omleta cu cascaval si sunca sau alte minuni.

Si aici dilema! Ma plimb si ma invart ca bezmeticul intre zona de branzeturi si cea de mezeluri/carne. Bai nene! Daca esti om normal si vrei o mancare normala cat de cat, nu gasesti nimica pentru micul dejun. Da’ nimica! Aveam urmatoarele optiuni: carne cruda ambalata de porc, vita si pui ( nu sta nimeni sa prepare, cum am mentionat), un perete intreg cu mezeluri sub marca propie Mega Image (n-ai ce alege, plin de produse cu ingrediente indoielnice, separate mecanic, cu jdemii de E-uri, destule cat sa ma bage in sperieti, pana si chestii de genul muschi tiganesc sau pastrama de porc aveau eticheta cu “ingrediente” de ramaneai masca), sau mici portii ambalate eventual in vid, al altor producatori, portii concepute special pentru o singura masa cred, insa nici de astea nu te puteai atinge pentru ca pe langa ingredientele multe si dubioase la fel ca produsele sub marca Mega Image, mai erau si scumpe ca dreacu, adica mult mai scumpe ca in supermaketurile din Malaga de exemplu, Spania, unde am fost si le-am vazut cu ochii mei acum nici o luna.

Am iesit din magazin cu o paine, un pachet de cafea, un pateu de pasare (bleah) si multa, multa, multa scarba si indignare pentru mediul si lumea in care traiesc.

Pai sa nu-i bagi in p…. masii?!?!?!?!?!

Sursa foto.


nike air max nike air max

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 Jonathan Cooper Jersey