Carcoteala de seara … despre cererea in casatorie

marry meBanuiesc ca nu va sunt straine clipurile cu fel de fel de cereri in casatorie, unele mai trasnite ca altele, terminate cu diverse raspunsuri, nu intotdeauna da. :d

Am dat azi peste asa ceva din intamplare, un clip lung, de aproximativ un sfert de ora, insa merita vazut. Doar daca ai timp sau vrei sa te distrezi, ca altfel nu merita.

Sa-l urmarim:

Cum deja am o varsta mijlocie si idei fixe, vreau sa spun ca filmul nu m-a miscat cu nimica. Nimic, stana de piatra. Falca nu mi-a cazut, ochii la locul lor, respiratia perfect normala si regulata, doar tensiunea un mic ridicata de la cafeaua de dimineata.

Ce am in cap dupa ce am vazut tot clipul? Doua chestii.

Unu: Grasii nesimtiti ai americii. Mi s-au dilatat ochii cand o vedeam pe ea in fata diversilor dansatori, mai ales la scena cu lifturile si apoi chiar inainte de fanfara, unde sunt 3 perechi si la un moment dat fetele ajung sus, in picioare. Nu stiu de ce mi s-a parut groteasca toata tarasenia asta dupa ce aceasta imagine mi-a aparut pe creier. Parca vedeam doua chestii aflate total in antiteza: dansatorii care au ajuns sa faca ce faceau acolo dupa multa, multa munca, si ea….descrieti-o voi cum vreti. Bleah. Mi-a placut mult cand au venit si domnisoarele de onoare sau ce erau ele, prietene bune. Si alea mari, insa nu mai mari ca viitoarea mireasa. :d O masa mare de dansatori si oameni bine facuti si in mijlocul lor patru femei “zdravene”. Come on! Ce imagine de 2 lei! Ce trist!

Si doi, o reflectie personala. Unde chiar poate ma ajutati, eu avand ceva lacune conceptionale despre diverse lucruri. Nu inteleg cum vine treaba asta cu cerutul in public. Consider ca o cerere in casatorie este prin definitie ceva intim, ceva doar intre parteneri si nimeni altcineva. De ce nevoia asta sa implici si alte persoane, in cazul de fata cat mai multe?!?!? Se duce dracului toata frumusetea actului in sine. Frumusete aruncata la gunoi pentru ce?!?! Ca sa te joci cu trairile si sentimentele partenerului si sa faci un show din asta?!?! Buey….imi miroase chiar a lipsa de respect fata de persoana cu care as vrea sa-mi petrec tot restul vietii. Ii ceri omului respectiv sa raspunda la o intrebare ce ii schimba viata, insa asta dupa ce el numai rational nu pare sa fie. Pe bune de nu imi placea si chiar mi se parea foarte ok daca la sfarsit, in loc sa o ceara in casatorie, ii spunea doar ceva de genul: “-Am facut-o doar pentru ca te iubesc!”. Si atat. Asa da. Sa faca toata lumea gesturi din astea! Love for everybody!

Insa ce a facut asta este doar o manea occidentalizata. Hai somn usor!:)


air max damen air max damen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 Jonathan Cooper Jersey