Salsa en Malaga

Primul pas: caut pe internet unde se poate dansa salsa in Malaga.
Gasesc 2-3 optiuni dintre care numai una singura se potrivea pentru mine. Asucar club, deschis vineri si sambata. Locatia: centrul vechi al orasului. Acesta fiind de altfel si singurul criteriu care ma interesa, sa fie aproape de mine, abordabil pe jos.

Ajung acolo pe la orele 20:00. Clubul inchis. Afis afara: party vineri si sambata de la 23:30 si duminica de la 20:30 la 22:30. Perfect imi zic. Mai e loc de incercat niste tapas-uri si vinuri locale.

Ma intorc in jurul orei 23:00. Cand ma apropiam eu asa de local ce parea la fel de inchis, iese unul mare si bine facut din club. Ma lamureste ca e bodyguard, ca inauntru sunt cursuri in desfasurare si ca daca doresc pot intra fara probleme sa asist, neexistand nici o taxa.

Intru, curs in desfasurare, salsa en linia cum se spune la ei (nu conteaza ca pe 1 sau 2, pentru ei nefiind decat salsa cubana sau salsa en linia), grupa de nivel 3 dupa cum vad pe un afis, fiind si ultimul nivel al scolii respective. Erau la sfarsitul unei rutine, oameni de toate varstele, de la adolescenti la oameni trecuti bine de prima tinerete. In total cam 9-10 perechi. Spatiul mic, fara oglinzi, aerisirea asigurata de niste ventilatoare foarte mari, insa un bar bine dotat:). Rutina de nivel mediu la noi sa zic, baietii inca cu probleme in leading, fetele cu un styling frumos.

Ma asez la bar, la ora 23:30 fix cursul se termina, se da drumul la muzica. Am stat pana la 01:30. Playlistul 75% cunoscut de pe la noi. Destul de multa salsa romantica si doar o singura melodie de merengue. Nu am auzit cha-cha, iar bachata 4-5 melodii. Apa plata la 0.5l 2 euro, berea San Miguel la 0.33l 3.5 euro. Destul de scump. Au fost insa destul de draguti sa ne ofere doua shot-uri din partea casei, ori pentru ca nu ne cunosteau si le eram oaspeti, ori pentru ca le-au placut de noi, habar nu am. Ideea e ca ne-am simtit foarte, foarte bine.

Si acuma trec la ce mi se pare important. Staff-ul foarte prietenos, lumea foarte binevoitoare. Nu ne-am simtit stingheri nici un moment, chiar si-au dat interesul. Barmanita de nota 10, atat la bar cat si in ring, atat ca folower cat si ca leader (imi pare rau ca nu am reusit sa dansez cu ea). Bodyguardul pe cat de fioros, pe atat de prietenos: mi-a facut cunostinta cu 2 persoane ca sa le invit la dans, ma intreba mereu daca am dansat si daca ma simt bine si daca totul este in regula. Am dansat doua melodii dintre care una cu o instructoare de acolo. Nu am avut nici o problema si m-am simtit minunat. Ceea ce am invatat am invatat foarte bine. ­čÖé Daca sunteti in trecere prin Malaga si vreti sa dansati un pic, eu recomand acest local. Eu o sa ma intorc cu siguranta in caz ca mai calc pe aici. Cautati ┬Ęsalsa asucar malaga┬Ę pe google pentru localizare. Si acuma..dans!:D

Viva la salsa!:)

PS1: Nu se fumeaza inauntru. Doar afara.
PS2: Eu am plecat la 01:30. Insa asta pentru ca aveam ceva treaba a doua zi si eram frant. Insa localul era plin si se dansa bine mersi.


nike air max schwarz nike air max schwarz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 Jonathan Cooper Jersey