Metoda agentului de vanzari…

enervantsau ce mama dracului e el, ca pe mine m-a enervat cumplit.

Vin si eu obosit de la munca seara tarziu. Privirea cazuta, mintea obosita, noroc cu inima ca e usoara. Intru in scara, intru in lift, apas pe buton si ridic privirea. Na belea de ce aveam eu nevoie sa vad si sa judec: avantajele serviciilor digi! Adica ale rds-ului. Si cum reflectam eu asa profund filozofic ca o sa ajunga astia sa-mi bage reclamele si in toaleta de acasa, ma plesneste furia.

Pentru ca-mi dau seama ca reclama aia nenorocita e un sticker A4, lipit total tampit intr-un lift gol, direct pe perete. Instant m-am gandit la tampitul care a facut-o si la ce mama naibii a fost in capul lui cand a lipit rahatul ala acolo. Cum sa intri intr-un lift care este curat si nu are nimic pe pereti si sa-ti lipesti tu acolo reclama pentru ca asa vor muschii tai?!?! Nu e nici un spatiu de afisaj in lift, nu e scris cu carioca, nu sunt flegme, e un lift decentttt. L-a stricat! La parter e un panou pe care poti afisa diferite lucruri. Pe ala l-a ratat! La optiunea de a lasa flayere in custiile postale, precum ucigasii aia de la supermarketuri, nu s-a sensibilizat. Basca ca si tot blocul e pe rds.

N-am rezistat, am rupt reclama! Am lasat peretele vraiste, acuma imi pare rau! Cat despre agent…sper sa-i stea in gat micul dejun!

fucking-rds-sale-method


nike thea schwarz nike thea schwarz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 Jonathan Cooper Jersey