Reinnoirea permisului de conducere expirat 2018

Reinnoirea permisului de conducere expirat in februarie 2018 a decurs asa:

– am cautat pe google o unitate medicala autorizata pentru a elibera fisa medicala necesara la depunearea actelor. I-am gasit pe cei de la Standard Med. Am sunat sa-mi fac programare. Am gasit loc in aceiasi zi. La ei a durat aproximativ 30-45 de minute. M-au pus sa dau o declaratie pe propria raspundere ca nu sufar de o serie de afectiuni cronice. Am trecut prin fata mai multor doctori. Nu a durat mai mult de cateva minute la fiecare si am plecat de acolo cu fisa medicala in original si m-a costat 125 lei.

– a doua zi la ora 9:30 m-am prezentat la serviciul Permise Auto din Pipera. Am luat bon de ordine (33 de persoane in fata mea). Cam pe la 10:30 mi-a venit randul.

– la ghiseu: am dat buletinul in original si o copie a lui. Fisa medicala in original. Nu au solicitat copie la ea. Permisul de conducere vechi. Am platit 68 de lei. Mi-au facut o poza. NU a fost nevoie de adeverita de la medicul de familie. M-au intrebat daca vreau permisul prin posta sau sa-l ridic personal. Am ales sa-l ridic personal. Mi-au spus ca pot face asta dupa ora 12:00 in aceiasi zi, de la alt ghiseu.

– am baut o cafea si la ora 12:00 eram la ghiseul indicat. La eliberarea permisului nu a existat bon de ordine. Primul venit, primul servit. La 12:30 plecam fericit cu noul permis de conducere, valabil si el 10 ani.

In concluzie: aproximativ 200 de lei si jumatate de zi pentru reinnoirea permisului de conducere in februarie 2018.

poza permis de conducere

poza permis de conducere

michael kors tasche blau michael kors tasche blau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 Jonathan Cooper Jersey