De la Congresul de Salsa, Brasov 2012

salsa-picante-brasovIn primul rand vreau sa aduc multumiri echipei Salsa Picante, condusa de catre Dinu si Eva, echipa ce reuseste an de an sa se autodepaseasca si sa faca acest eveniment de salsa mai bun, mai mare si mai frumos. Pagina lor de facebook este aici. Aplauze la scena deschisa, va rog.

Sa vedem acum ce a fost bine si ce nu, in umila mea parere:

De bine:
– 4 sali de workshops. Iar regula era ca toate erau pline. Felicitari participantilor ca au fost atat de avizi de informatie, si organizatorilor ca au venit in intampinarea acestei nevoi cu cele 4 sali si instructori.
– pretul la full pass mai mult decat decent. Nici oferta de cazare nu a fost rea deloc.
– preturile la bar foarte ok, mai putin apa. 5 lei o tequila, 5 lei o bere, 10 lei o cuba libre, 5 lei o apa. Altceva n-am baut.
– concertul Tumbaito Band de duminica seara. Si cred ca a prins asa de bine concertul si a placut la multi pentru ca Romania nu e tocmai obisnuita cu concertele live. La anul sa fie concertul sambata, mkay?!?!:)
– cele doua sali de party, cu stiluri de muzica diferita si dj unul si unul ce au pus o muzica excelenta.
– faptul ca trecerea intre sali nu mai era pe la locul de fumat, cum era in anii precedenti. Bravo.
– staff-ul festivalului, de la Salsa Picante. Niste bomboane. Toti.
– conceptul StarGate si ideea de Jack & Jill pentru instructori.

De rau:
– oameni multi, baruri mici. Personalul de la bar total nepregatit, neprofesional, outdated, praf, la pamant, pierduti in spatiu. Nu stiu de unde erau, daca de la hotel sau adusi, insa daca sunt de la hotel….frate, hotel Aro, jdemii de stele, insa barmani…. pfoaaa…sper sa nu ma intalnesc tot cu ei la anul.
– locul unde se fuma. Total neaerisit. Fara ventilatie, fara nimica. Noroc ca anul asta parca au fost mai putini fumatori.
– parte din show-uri. Total subiectiv, insa nu suport show-uri cu miscari de salsa pe muzica care nu are nici o legatura cu salsa. Groaznic. Bleah. Nu aducea a arta. Poate doar martiala. Era un fel de gimnastica ritmica. Cooleanu.
– concursul de Jack & Jill al instructorilor. Care idee era foarte promitatoare, insa ca desfasurare a fost de toata jena. Sincer eu ma asteptam sa vad dans, doar despre asta e vorba intr-un concurs de acest fel. In schimb am vazut probe bune de cascadorii rasului. Nu stiu cine a gandit probele, insa nu a nimerit-o deloc. Nota 2. Stai jos.
– ultimul si cel mai important lucru de rau. E oficial, oamenii nu se mai distreaza la acest festival asa cum se distrau in anii precedenti. Poate doar aia mai vechi. Lumea zambeste din ce in ce mai putin, fitele sunt din ce in ce mai mari. Teatrul e la mare pret. Glumele de bun gust din ce in ce mai putine. Per total….o tristete.

Concluzia: revin la congresul de la Brasov si in 2013. Este un festival care merita per total.

Poze nu am facut ca nu am avut la ce. :p


canada goose online shop canada goose online shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 Jonathan Cooper Jersey